nekretnina u alaniji turska

 Vile i kuće na prodaju u Alanji ( Luksuzne vile Alanya )


📍Bektas 3+2 Villa - Bektas/Alanja-Turska

🏠Cijena: 449.000 EURA

🏠Fantastična vila za preprodaju u Bektašu/Alanji, kvalitetna i kompletno opremljena sa 2 dnevna boravka sa otvorenom kuhinjom, 3 spavaće sobe, 4 kupatila, 3 balkona i ogromnom krovnom terasom sa pogledom na more, dvorac, Alanju i planine!

🏠Vila je moderna, prostrana i opremljena svim mogućim luksuzom i udobnošću. Zaplivajte u zajedničkom bazenu, ali je također vrlo lako napraviti svoj vlastiti bazen, možemo vam pomoći u tome po vrlo razumnoj cijeni!

🏠Prelijepo smješten na padini iza Alanye, 3km od centra grada u slikovitom dijelu Bektaša, koji se odlikuje šarmantnim vijugavim planinskim putevima i zaista izvanrednim panoramskim pogledom. Prekrasna pješčana plaža Kleopatra udaljena je 3,5 km. Cijelo područje odiše mirom i intimnošću, što mora biti ključna riječ za svakoga ko želi vilu u planinama. Ovdje odlučujete da li ćete ležerno popiti čašu na terasi, istražiti grad Alanju ili želite pješačiti u veličanstvene planine Taurus. Savršena lokacija na mjestu gdje se spajaju planine i grad.

🏠Na ulaznom spratu se nalazi dnevni boravak sa kuhinjom sa skoro novom belom tehnikom, balkon i kupatilo.

🏠U prizemlju se nalazi ulaz u baštu i ima dodatni dnevni boravak jer se tu nalazi i kuhinja i veliko kupatilo sa duplim umivaonikom, tuš kabinom, kadom i veš mašinom i sušilicom.

Na prvom spratu se nalazi spavaća soba sa izlazom na jedan od balkona, još jedna velika spavaća soba sa mogućnošću da se podeli na 2 spavaće sobe i takođe izlaz na balkon i naravno i 3. kupatilo koje ćete naći na ovom spratu.

🏠Na gornjem spratu je glavna spavaća soba sa sopstvenim kupatilom, ogromna krovna terasa, a takođe na ovom spratu je 3. kuhinja u kojoj je lako kada sedite na krovnoj terasi da popijete piće ili grickate.

🏠Stanari iz 7 vila (većina ima sopstveni bazen) imaće pristup fantastičnom bazenu, opuštajućim terasama za sunčanje, a tu su i sauna, teretana, hamam i bilijar.

🏠 Slobodno zakažite termin kod nas kako biste dobili sve informacije i vidjeli ovu nevjerovatnu vilu!


Odličan kao investija, jer je prostor idealan za adaptaciju u poslovni. 👩‍💼 Ako zelite baš Vi da postanete ponosni vlasnik nekog od stanova iz siroke ponude, kontaktirajte naseg agenta Za zakazivanje razgledanja, Za vise informacija kontakt telefon 📱 +90 530 547 50 56 📬 alanyavipemlak@gmail.com 🏡 Odkryj Świat Tureckich Nieruchomości z Nekretnine na prodaju u Alanji 🏡 Napomena: Za one koji žele kupiti stan sa određenim zahtjevom i ograničenim budžetom, možete poslati upit. Šaljemo mu studente, a svi koji moraju prodati ili iznajmiti nekretninu mogu poslati detalje https://www.facebook.com/groups/765400188800579



https://www.facebook.com/NekretnineprodajuAlanji https://www.youtube.com/channel/UClkooY1bfqwgzo9f82B6lSQ https://www.instagram.com/agencija_za_nekretnine_alanja/

Kommentare

Beliebte Posts aus diesem Blog

jeftini stanovi u turskoj nekretnine u turskoj

Mahmutlar Alanya wohnung kaufen , Ohne zusätzliche Kosten

nekretnine u alanji - nekretnina u alaniji turska